Nytt fra NODE

Nodethumb Medlemmer2

Vi har nettopp fullført et utrolig spennende halvår i NODE. I bedriftene, i styret og i administrasjonen i NODE har mange jobbet knallhardt med tre spennende prosjekter: Status som Global Center of Expertise (GCE), søknad om Senter for forskningsbasert innovasjon (SFI) og fremsnakking av det nasjonale pilottestsenteret Sørlandslab.

 

I juni fikk vi det første positive svaret da NODE ble en av de to første klyngene som rykket opp til det nye GCE-nivået i klyngeprogrammet. Vi jobber nå utrettelig videre for å få et SFI til Sørlandet og for å få bevilgninger til utstyr til Sørlandslab.

Alt dette kan du lese mer om i det vedlagte nyhetsbrevet. Der kan du også lese om høstens store konferanse, Global Outlook Norway, som arrangeres i Arendal allerede 13. august (påmeldingen er åpnet). Spre gjerne nyhetsbrevet til andre i organisasjonen og til kunder, leverandører og samarbeidspartnere som du tror kan ha glede og nytte av det.

Det gjenstår mye arbeid, men vi går høsten i møte med spenning og forventning om å ta det gode samarbeidet til nye nivåer.

Se nyhetsbrev fra NODE her

 

© Sørlandet Kunnskapshavn 2018  |  Utviklet av Frameworks AS

Informasjonskapsler (cookies)