Fordypningsseminar i regi av Arendalskonferansen

Arendalskonferansenlogo

Kjære tidligere deltaker,

På vei mot Arendalskonferansens hovedkonferanse 2015 arrangerer vi flere fordypningsseminarer:

Mestre eget liv - Hverdagsrehabilitering 4. - 5. november 2014

Vi gjentar suksessen fra februar med en tidsaktuell konferanse for dere som trenger ideer til videreutvikling av egen satsing, eller som vurderer å starte. Passer for både fagfolk og kommunens toppledelse

Program og påmelding!

Velfærdens innovationsdag København 21. - 22. januar. Danmarks største møteplass for innovasjon foregår 22. januar. Arendalskonferansen inviterer norske deltakere til et ettermiddagsarrangement 21. januar med Albertsund kommune hvor ledelsen har høstet mye oppmerksomhet gjennom sine erfaringer innen nettverksledelse. For påmelding til Velfærdens innovasjonsdag send e-post til asna@mm.dk. Ved å oppgi Arendalskonferansen som referanse gis 37 % rabatt, altså 1615 DKR pluss mva. Velfærdens innovationsdag.  

Det demensvennlige samfunn 23. - 24. mars. Det er enorm interesse omkring temaet demens i norske kommuner. Departementet arbeider med en strategi på DET DEMENSVENNLIGE SAMFUNN.  Vi inviterer demenslandsbyen i Nederland til Arendal, men håper vi også kan få med oss erfaringer fra England hvor man har et bredere perspektiv. Invitasjon og program kommer på nyåret. Sett av 23 .- 24. mars om dette temaet er aktuelt for din kommune. Vi håper at aktive kommuner også vil delta og dele sine fremtidstanker.  

Arendalskonferansens hovedkonferanse 2015 arrangeres 11. - 12. juni. Partnerne til konferansen er nå inne i en hektisk periode for detaljer i programmet. Påmeldingen starter 11. februar. Foredrag fra tidligere konferanser ligger på www.arendalskonferansen.no, del gjerne med kollegaer.

For spørsmål, ta kontakt med konferansenleder kjell.sjursen@arendal.kommune.no eller prosjektleder tone.skindlo.taraldsen@arendal.kommune.no.  

For deg som ønsker å holde deg oppdatert, følg oss på Facebook, Twitter, www.arendalskonferansen.no.

© Sørlandet Kunnskapshavn 2018  |  Utviklet av Frameworks AS

Informasjonskapsler (cookies)