Bli med å bygge årets pepperkakeby!

Pepperkakeby 2015 2

Vitensenteret Sørlandet inviterer skoler, barnehager, familier, bedrifter, lag og foreninger til å være med å bygge årets pepperkakeby.  Bygg et hus, en hytte, et kjent byggverk, skolen din, en fotballbane, sykehus, kirke, bil, tog, skulptur eller hva du synes en pepperkakeby måtte trenge!  

Vi premierer unik arkitektur, kreativitet og de mest spiselige og fristende bidragene. Flotte premier! Påmelding gjøres på våre nettsider. Bidrag kan leveres inn fra tirsdag 17. november, åpning av byen vil være 1. desember. Bli med!

Påmelding: http://vitensor.no/hva-skjer/

Åpning av pepperkakebyen!

Det blir høytidelig åpning av byen tirsdag 1. desember kl.13.00. Alle som har levert inn bidrag vil bli invitert denne dagen. Vi kommer også til å ha utvidet åpningstid, slik at de som ikke har hatt anledning til å komme på dagtid, kan se byen på ettermiddagen.

Jul på Vitensenteret Sørlandet!
Hver helg i hele desember vil det være flere aktiviteter og julestemning på Vitensenteret. Du kan lage slim, bli med på geometrisk juleverksted og mye annet. Følg med på våre nettsider for aktivitetsprogram og åpningstider i julen.
http://vitensor.no/
Velkommen til en morsom og spennende VitenJul for hele familien!

PS. VitenButikken selger kalendergaver og flotte julegaver som eksperimenter, spill, tankenøtter, puslespill mm. Eller hva med et årskort i julegave? Butikken er åpen i senterets åpningstider, samt julaften.

Velkommen til en hyggelig VitenHandel!

 

© Sørlandet Kunnskapshavn 2018  |  Utviklet av Frameworks AS

Informasjonskapsler (cookies)